Cieľ vzdelávacej aktivity

Zlepšiť ekonomiku a zamestnanosť v poľnohospodárstve inováciami, zvýšením stupňa spracovania a rozšírenia priameho predaja produktov konečnému spotrebiteľovi.

Zvýšiť bezpečnosť takto predávaných produktov,  ich kvalitu a jej komunikáciu so spotrebiteľom pomocou IKT.

Zlepšiť odbornú spôsobilosť farmárov a spracovateľov pre výrobu a manipuláciu s potravinami .

Cieľová skupina

Subjekty – farmári, kompetentní pracovníci poľnohospodárskych podnikov, malí spracovatelia – výrobcovia potravín.

Vzdelávacia aktivita „Priamy predaj poľnohospodárskych produktov a potravín „ poskytne pracovníkom prvovýroby základné informácie a zručnosti o platnej legislatíve, moderných, šetrných výrobných postupoch, možnostiach výrobkových a technických inovácií pri primárnom spracovaní a výrobe potravín priamo na farme.  Zásadách správnej hygienickej praxe, hygienických  požiadavkách na výrobu, hygiene budov a zariadení, personálnej hygiene, manipulácii pri skladovaní a predaji potravín tak aby bola  zaručená ich  bezpečnosť a zdravotná nezávadnosť. Spôsoboch realizácie zásad HACCP a Hygienických príručiek. 

Viac informácií - TU

web1
web3

Kalendár podujatí

október 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Aktuálne projekty

Vyhlásenie o prístupnosti