PRE ZAMESTNANCOV
Aktuality
ENSA 2017@Bratislava – Dajme pôde svoj hlas!
Dvojdňové podujatie European Network for Soil Awareness - ENSA o potrebe zvyšovania povedomia o ochrane pôdy, Bratislava 28.-29.9.2017
Viac informácií - TU
V relácii Zdravé stravovanie - Rádio Regina (RTVS) vystúpila zamestnankyňa NPPC – VÚRV Michaela Havrlentová, ktorá hovorila menej tradičných surovinách s pridanou hodnotou.
Záznam relácie si môžete vypočuť - TU
Dňa 5. decembra 2017 organizuje Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum - Výskumný ústav rastlinnej výroby Piešťany v Piešťanoch (vo veľkej zasadačke ústavu) v spolupráci so Slovak No-Till Club Piešťany VIII. ročník medzinárodnej vedeckej konferencie „Pestovateľské technológie a ich význam pre prax“ na ktorú Vás týmto pozývame.
Pozvánka - TU
Vzor - TU
Vedecký časopis NPPC Journal of Food and Nutrition Research patrí medzi špičku
Jediný slovenský vedecký časopis v oblasti potravinárskeho výskumu, Journal of Food and Nutrition Research, dosiahol podľa spoločnosti Thomson Scientific za minulý rok impact factor - IF= 1.95.
NPPC sa prezentovalo na workshope medzinárodnej agropotravinárskej výskumnej a inovačnej platformy FNH-RI
V priestoroch výskumného centra Agrobiotech SPU v Nitre sa v dňoch 19.-20.7.2017 pod záštitou rektora SPU prof. Bielika. konal workshop "Towards Food, Nutrition and Health Research Infrastructure". Podujatie bolo organizované v spolupráci s WUAR (Holandsko) a Institute of Food Research (IFR, UK).
Nové poznatky o mikroflóre slovenských ovčích syrov v časopise Trendy v potravinárstve
Tento ale aj iné zaujímavé články nájdete v odbornom Časopise Trendy v potravinárstve, ktorý vydáva NPPC – Výskumný ústav potravinársky. Časopis je zameraný na prezentáciu výsledkov potravinárskeho výskumu, legislatívnych predpisov v oblasti potravinárstva a aktuálnych výsledkov v oblasti inovácií v potravinárskom priemysle. Je určený pre širokú odbornú aj laickú verejnosť. Viac informácií a zaujímavých článkov nájdete - TU