PRE ZAMESTNANCOV
Aktuality
19.11.2019
Dňa 12.11.2019 sa vo Výskumnom ústave rastlinnej výroby v Piešťanoch uskutočnil odborný seminár Mak siaty pre Slovensko. Už 11. ročník zorganizovalo Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, Výskumný ústav rastlinnej výroby, Výskumná šľachtiteľská stanica Malý Šariš v spolupráci s firmou Labris, s.r.o.
Fotografie - TU
Tlačová správa - TU
18.11.2019
NPPC–Výskumný ústav trávnych porastov a horského poľnohospodárstva, Banská Bystrica v spolupráci so vzdelávacími inštitúciami – UMB Banská Bystrica, TU Zvolen, Územné koordinačné centrum ZSVTS Banská Bystrica – organizuje odborný seminár k problematike riešenej zámerom projektu Klimatický park HUSK 1101/2.2.1/0158. Seminár „Multifunkčnosť hospodárenia na trávnych ekosystémoch vo vzťahu ku klimatickej zmene“ sa bude konať dňa 22.novembra 2019 o 09:00 hod. v priestoroch informačno-poradenskej kancelárie Klimatického centra v Banskej Bystrici. Kontakt na organizátorov seminára / e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.; Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
Pozvánka a program - TU
11.11.2019
Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum - Výskumný ústav trávnych porastov Banská Bystrica organizuje odborný seminár na tému „Efektívny manažment trávnych porastov“ , ktorý sa uskutoční dňa 27. novembra 2019 o 9:00 v zasadačke VÚTPHP Banská Bystrica na 1. poschodí , Mládežnícka 36, Banská Bystrica.
Pozvánka a program - TU
11.11.2019
Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum získalo CERTIFIKÁT, ktorý deklaruje, že spoločnosť NPPC zaviedla a používa systém manažérstva kvality podľa normy ISO 9001:2015 v oblasti: Riadenie vedeckovýskumnej činnosti a inovácií v oblasti poľnohospodárstva a potravinárstva
CERTIFIKÁT – TU
11.11.2019
V týchto dňoch vychádza nové číslo časopisu TRENDY v potravinárstve 2/2019. Prináša sériu odborných článkov zameraných na prezentáciu výsledkov moderného potravinárskeho výskumu na Slovensku, a informácie o riešených projektoch.
Viac informácií - TU