06.06.2018
Sympózium „Bezpečnosť a kvalita potravín v podmienkach SR a ČR“
Dňa 1.6.2018 sa v Bratislave konalo odborné sympózium „Bezpečnosť a kvalita potravín v podmienkach SR a ČR“ pri príležitosti osláv 100.-ho výročia založenia ČSR. Sympózium sa konalo pod záštitou ministerky pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR.
Sympózia sa zúčastnili zástupcovia ministerstiev, kontrolných organizácií, výskumných a vzdelávacích inštitúcií a priemyslu v SR a ČR.
Ako formát sympózia bola netradične zvolená diskusia za okrúhlym stolom riadená moderátorom, v prvej časti venovaná oblasti legislatívy a úradnej kontroly a v druhej časti oblasti vedy, výskumu a vzdelávania.
Diskusie oboch okrúhlych stolov sa ukázali ako veľmi podnetné a inšpiratívne.
Diskutujúcim odborníkom a moderátorovi sympózia vyslovujeme zo strany organizátora sympózia, Výskumného ústavu potravinárskeho NPPC, poďakovanie za ich cenné myšlienky a príspevok do diskusie.
Viac informácií nájdete - TU
Fotografie - TU